Pidennä kalusteiden ja sisustustuotteiden käyttöikää

Pidä hyvää huolta kalusteistasi – se on hyvä sijoitus sekä planeetalle että lompakolle. Se on myös edellytys kalusteiden myymiselle käytettyjen huonekalujen markkinoilla. Kalusteiden päivittämisen ei tarvitse olla kallista, aikaa vievää tai hankalaa. Päinvastoin – yksinkertaisilla keinoilla voidaan saada aikaan suuria muutoksia ja antaa samalla huonekaluille pidempi käyttöikä. Meillä on laaja kokemus alalta ja autamme mielellämme.

Mitä entisöinnillä tarkoitetaan?

Konsepti on laaja ja voi sisältää useita erilaisia toimia, joiden yhteisenä tavoitteena on pidentää kalusteidesi elinkaarta. Kalusteiden ulkoasun päivittäminen voi saada ne näyttämään uusilta, mikä vaikuttaa myönteisesti myös yrityksesi kokonaisvaikutelmaan.

Me löydämme ratkaisun lähes joka tilanteessa, eikä mikään toimenpide ole meille liian monimutkainen. Tuotteiden entisöinti sisältää yleensä seuraavat toimenpiteet:

Puhdistus

Puhdistamme ja pesemme verhoillut tuotteet. Huonekalujen kyllästäminen pidentää niiden käyttöikää ja puhdistustarve vähenee.

Huonekalujen verhoilu

Esimerkiksi nojatuolin kulunut verhoilu tai rikkinäinen kangas korvataan uudella, kenties antibakteerisilla ominaisuuksilla varustetulla kankaalla.

Maalaus

Naarmuuntuneet tuolin jalat tai hankautuneet pöytälevyt saavat uuden pinnan. Valittavissa on laaja valikoima NCS- ja RAL-värivaihtoehtoja.

Korjaus

Kovalle kulutukselle altistuvat osat voidaan vaihtaa. Esimerkiksi vanha pöytälevy ääntä vaimentavaan tai antibakteerisesta materiaalista valmistettuun versioon tai työtuolin pyörät uusiin.

Teknologian päivittäminen

Varustamme kalusteet uudella teknologialla. Kokouspöytä voidaan varustaa esimerkiksi sähkö- ja USB-liitännöillä, jotta sitä voidaan käyttää yhdessä uusimman tekniikan kanssa.

Tietoiset valinnat ja vastuullinen uudistaminen

Greenified tarjoaa palveluita, jotka mahdollistavat tietoisten valintojen tekemisen ja sisustuksen vastuullisen uudistamisen. Meillä on vuosien kokemus uudelleenkäytöstä sekä suurissa että pienissä projekteissa. Emme tarjoa valmiita pakettiratkaisuja, vaan räätälöimme projektin vastaamaan teidän tarpeitanne ja odotuksianne. Uudelleenkäytön konseptiin voi sisältyä muun muassa:

  • Olemassa olevien huonekalujen inventointi ja suositusten antaminen kalusteiden uudelleenkäyttöön uudessa ympäristössänne. Samalla varmistamme, että saatte mahdollisimman hyvän korvauksen huonekaluista, jotka eivät enää täytä teidän tarpeitanne, mutta vastaavat jonkun toisen yrityksen sisustustarpeisiin.
  • Lue lisää.

  • Olemassa olevien tai käytettyjen huonekalujen kunnostaminen. Kalusteet entisöidään mahdollisimman lähelle alkuperäistä kuntoaan, esim. pesemällä, verhoilemalla uudelleen tai osia vaihtamalla.
  • Huonekalujen ja kalusteiden muuntaminen uudelleensuunnittelun avulla tuotteiksi, joilla on uusia funktioita.
  • Kierrätys. Kun huonekalut on kulutettu loppuun eivätkä vastaa teidän tai kenenkään muun tarpeita, voimme kierrättää ne mahdollisimman ympäristöystävällisesti.