Kalusteiden tulee kestää pitkään!

Greenified on työkalu huonekalujen kiertotaloudelle kaikille, jotka haluavat ostaa, vuokrata tai myydä huonekaluja kustannustehokkaasti ja vastuullisesti. Sen avulla kalusteet, jotka eivät enää täytä tarkoitustaan, saavat uuden elämän uudessa ympäristössä, uuden omistajan luona.

Laadukas sisustus kestää pitkään, yleensä paljon omistajan tarpeita pidempään. Kalusteita heitetään harvoin pois kulumisen tai rikkoutumisen vuoksi. Sen sijaan ne vaihdetaan uusiin muuttojen ja uudelleenorganisoinnin yhteydessä. Tai siksi, että ne eivät yksinkertaisesti enää vastaa toiveita värin, muodon ja toimivuuden osalta.

Tee vastuullisia hankintoja

Päivitä ja uudista hyvällä omallatunnolla. Greenified tarjoaa yksinkertaisen, kustannustehokkaan ja kestävän tavan ostaa huonekaluja ja kalusteita. Meillä on laaja valikoima tuotteita, jotka odottavat uusia omistajia. Kun olet löytänyt etsimäsi, me hoidamme logistiikan ja toimitukset. Laadukkaita huonekaluja edulliseen hintaan, napin painalluksella.

Lue lisää tuotteiden ostamisesta täältä.

Mainosta tuotteita osoitteessa greenified.fi

Greenified-palvelun kautta tuotteet, jotka eivät enää vastaa tarpeitasi ja odotuksiasi, voivat saada uuden elämän jonkun muun luona. Yksinkertaista, taloudellista ja kestävää.

Muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla voit julkaista ilmoituksen, jossa kalusteet esitellään uusille mahdollisille omistajille. Kun tuotteet on myyty, me hoidamme logistiikan ja toimitukset. Sinä saat maksun tuotteistasi ja edistät samalla kestävämpää planeettaa.

Lue lisää tuotteiden myymisestä täältä.

Uudista vastuullisesti

Tehdasteollisuuden hiilidioksidipäästöt ovat suuri taakka planeetallemme. Mutta niin ei tarvitse olla. Muutos on mahdollista, ja sinä voit olla osa sitä. Ennen kaikkea vähentämällä uusien hankintojen tekemistä ja käyttämällä jo olemassa olevia resursseja.

Greenified-palvelun tavoitteena on kiertävä omistajuus, jonka mukaisesti sisustus, joka täyttää tarpeesi tänään, täyttää jonkun muun tarpeet tulevaisuudessa. Etuja on useita. Ympäristötietoisten valintojen tekemisen lisäksi kalusteiden ostaminen meiltä on helppoa. Palvelussa näet tuotteen hinnan välittömästi, joten valitset vain haluamasi tuotteet ja saat ne perille toimitettuna sujuvasti ilman, että sinun tarvitsee aloittaa aikaa vievää projektia. Tämä kaikki kohtuulliseen hintaan.