Miten teen ostoksia tai vuokraan tuotteita Greenified-verkkokaupassa

Kuka voi ostaa/vuokrata tuotteita?

Greenified on tarkoitettu yrityksille ja organisaatioille. Tehdäksesi ostoksia tai vuokrataksesi tuotteita sinun on ilmoitettava yrityksesi Y-tunnus, ja yritys tulee olla merkitty ennakonperintärekisteriin. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Tervetuloa luo oma tilisi.

Työskententeletkö suunnittelijana asiakasprojektissa?

Arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat voivat kätevästi ehdottaa ja varata tuotteita asiakkailleen. Tervetuloa luo oma tilisi.

Vuokraa, osta tai varaa

Kun olet löytänyt etsimäsi, voit vuokrata, ostaa tuotteet heti tai varata ne kymmeneksi päiväksi. Varatut tuotteet tallennetaan projekteihin käsittelyn helpottamista varten.

Maksaminen

Maksaminen tapahtuu laskulla, jonka maksuehtona on 14 päivää netto hyväksytyn luottotietotarkistuksen jälkeen. Input interior käsittelee Greenfied-tilauksesi ja lasku lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Nouda itse tai tilaa toimitus

Nouda tilauksesi lähimmästä Input interiorista tai ota yhteyttä meihin, jos haluat apua tuotteiden toimitukseen, asentamiseen ja käyttöönottoon.

FAQ

Tuotteiden ostaminen

Miten varaustoiminto toimii?

Varaus on voimassa 10 päivää. Saat sähköpostiisi muistutuksen, kun varaus on päättymässä. Ota yhteyttä meihin, jos tarvitset projektillesi lisäaikaa.

Onko tuotteen entisöinti mahdollista?

Ajan myötä kalusteet saattavat kaivata entisöintiä käyttöiän pidentämiseksi. Kulunut kangas voidaan esimerkiksi korvata uudella verhoilulla. Lue lisää palveluistamme, kuten entisöinti, uudelleenverhoilu, maalaus, korjaus ja teknologian päivittäminen.

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Ellei toisin mainita, voit noutaa tuotteet lähimmästä Input interiorin -toimipisteestä 15 arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Saat tarkemmat tiedot tilausvahvistuksessa, joka lähetetään sähköpostiisi. Ota meihin yhteyttä, jos haluat myöhemmän toimitusajan.

Kuinka paljon toimitus maksaa?

Tilatut tuotteet toimitetaan lähimpään Input interiorin -toimipisteeseen, josta voit noutaa ne ilmaiseksi.

Input interiorin löydät Helsingistä, Tampereelta ja Turusta.

Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua tuotteiden toimitukseen, asennukseen ja käyttöönottoon.

Toimitetaanko tuotteet koottuina ja käyttövalmiina?

Tuotteet toimitetaan yleensä sellaisena kuin ne näkyvät kuvissa. Poikkeuksia voivat olla työpöydät, sohvat ja kookkaat tuotteet, joiden purkaminen on välttämätöntä kuljetusta varten. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset apua tuotteiden asentamiseen ja käyttöönottoon.

Kuinka pitkä takuuaika tuotteilla on?

Greenified-palvelun kautta myydyillä kalusteilla on kuuden kuukauden takuu valmistus- ja suunnitteluvirheiden osalta. Tuotteet myydään ilmoitetussa kunnossa. Käyttöasteesta ja mahdollisesta kulumisesta riippumatta tuotteen toimivuus on aina ennallaan.

Onko tuotteilla palautusoikeutta?

Greenified-palvelun kautta myydyt tuotteet eivät kuulu palautusoikeuden piiriin. Voit halutessasi helposti myydä tuotteen eteenpäin, ota meihin yhteyttä, niin autamme asian käsittelyssä.

Myydäänkö palvelussa vain kierrätettyjä kalusteita?

Greenified myy vain kierrätettyjä kalusteita, mutta monia tuotteitamme on saatavilla myös uusina kappaleina, jos tarvitset täydennystä sisustusratkaisuusi. Ota yhteyttä, niin autamme sinua ja varmistamme kierrätettyjen ja uusien kalusteiden toimitusten koordinoinnin.

Miten tuotteiden vuokraussopimus toimii käytännössä?
Miten pitkään tuotteita voidaan vuokrata?

Kun vuokraussopimus on allekirjoitettu, vuokrataan tuotteet toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Vuokrausaika alkaa siitä, kun vuokrattavat tuotteet ovat toimitettu asiakkaalle.

Miten voin päättää vuokraussopimuksen?

Sopimus voidaan irtisanoa kolmen (3) kuukauden irtisanomisajalla siitä, kun tuotteet ovat toimitettu. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti.