Kuinka myyn tuotteita Greenified-verkkokaupassa?

Kuka voi myydä?

Greenified-sivuston kautta Input interior tarjoaa asiakkailleen ja toimittajilleen mahdollisuuden myydä kalusteita kustannustehokkaasti ja vastuullisesti. Tervetuloa luo oma tilisi.

Miten tuotteiden myyminen toimii?

Täytä tuotteen tiedot ja ota siitä kuva kuvausoppaamme avulla. Ilmoita haluamasi hinta. Greenified tarkistaa ilmoituksen tuotteesta ja julkaisee sen myyntiin.

Kun tuote on myyty

Kun tuotteesi on myyty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle ostotilauksen sekä tietoa tuotteen noutamisesta.

Pakkaus ja toimitus

Pakkaa tuote hyvin, jotta se saapuu uudelle omistajalleen luovutustasi vastaavassa kunnossa. Ota meihin yhteyttä, jos sinulta puuttuu pakkaustarvikkeet tai kaipaat apua tuotteiden käsittelyyn. Noudamme tuotteen ilmoittamastasi osoitteesta ja toimitamme sen asiakkaalle.

Kuinka saan maksun tuotteesta?

Kun tuote on myyty, lähetämme sinulle ostotilauksen. Se toimii laskuna, jonka maksuehto on 30 päivää. Input interior ostaa tuotteesi ilmoittamaasi hintaan.

FAQ

Tuotteiden myyminen

Miten tuotteiden varaus toimii?

Kun tuote on varattu, sitä ei voida poistaa tai muokata tietoja. Varausaika on 10 päivää ja sitä voidaan myös tarvittaessa pidentää.

Tuotteeni on myyty, mitä nyt tapahtuu?

Ellei ostotilauksessa toisin mainita, tuotteen tulee olla pakattu ja valmis noudettavaksi viimeistään 2 arkipäivän kuluessa Input interiorilta saamasi ostotilauksen jälkeen. Otamme sinuun yhteyttä noudon varaamiseksi.

Kuinka myydyt tuotteet tulee pakata?

Myyjänä olet vastuussa siitä, että myydyt tuotteet on pakattu niin hyvin, että ne eivät vaurioidu kuljetuksen aikana. Greenified ei vastaa vaurioista, jotka johtuvat huonosti pakatuista lähetyksistä.

Kaikki lähetykset käsitellään koneiden avulla, kuljetetaan autolla ja lastataan yhdessä erikokoisten, -muotoisten ja -painoisten tavaroiden kanssa. Pakkaa sen vuoksi tuotteet huolellisesti, jotta ne kestävät iskuja, tärinää ja painetta.

Ota huomioon:

  • Kääri tuote pehmeään, iskuja vaimentavaan materiaaliin. Aseta se sitten kovaan pahvilaatikkoon.
  • Jos lähetät useita tuotteita samassa laatikossa, niistä kukin on pakattava huolellisesti, jotta ne eivät vaurioita toisiaan.
  • Lukitse pyörillä varustettujen tuotteiden pyörät, jotta ne eivät liiku kuljetuksen aikana.
  • Pakkausten lisätiedot, kuten “Tämä sivu ylös” ovat suositus, jota noudatetaan, jos mahdollista.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulta puuttuu pakkaustarvikkeet tai kaipaat apua tuotteiden käsittelyyn.

Mitä tapahtuu, jos kalusteet eivät tule myydyksi?

Voit muokata myyntihintaasi Omalla tililläsi. Jos markkinoilla ei ole kysyntää, Greenified voi huolehtia tuotteen vastuullisesta kierrätyksestä.