Greenified – osa Input interioria

Greenified on osa Input interioria – Pohjoismaiden johtavaa itsenäistä sisustuskonsernia. Input interior toteuttaa tarvelähtöisiä sisustusratkaisuja ja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita luodakseen toimivia ympäristöjä, jotka vaikuttavat ihmisiin joka päivä, koko elämän ajan.

Input interior toimii neljällä liiketoiminta-alueella;

  • Toimistot ja elinkeinoelämä.
  • Hotellit ja ravintolat.
  • Koulut ja oppilaitokset.
  • Terveydenhuolto.

Lisäarvoa tuovia palveluita

Sisustaminen voi olla kustannustehokasta. Edistää vastuullista yhteiskuntaa ja lisätä työntekijöiden tuottavuutta. Tukea päivittäistä työtä ja luoda perustan kehitykselle ja innovaatioille. Olla ergonominen, lisätä hyvinvointia ja vähentää poissaoloja. Selkeyttää tuotemerkkiä, vahvistaa yrityskulttuuria ja toimia rekrytointivalttina.

Palveluidensa, kuten hankinnan, opastuksen ja toimitusten avulla Input interior muuntaa sisustuksen kustannukset tuottavuuden, innovoinnin, yrityskulttuurin ja identiteetin investoinneiksi.

Inspiraatio ja osaaminen

Parhaat kalusteet ovat sellaisia, jotka mukautuvat kunkin projektin tarpeiden ja ainutlaatuisten edellytysten mukaan. Input interior ei tarjoa valmiita pakettiratkaisuja. Meiltä tehty tilaus ei ole koskaan liian suuri, pieni tai monimutkainen. Input interiorilla on Pohjoismaissa 40 showroomia, jossa voit tutustua ja testata markkinoiden laajimpaan mallistoon.